ballonnen blekkerhoek landen in duitsland

De ballon van Lieke Tempert, die zij opliet tijdens het 40-jarig bestaan van de Blekkerhoek, is terechtgekomen in het Duitse plaatsje Berge. In totaal heeft de ballon maar liefst 137 kilometer afgelegd. De tweede prijs ging naar Demi Holtmaat, wiens ballon 99 kilometer verderop in het Duitse plaatsje Lingen landde. De ballon van Esmeé Koggel kwam terecht in Twits (Duitsland).

Natuurlijk kwamen niet alle ballonnen bij onze oosterburen terecht. De vierde prijs ging naar Jennifer Schrörs. Haar ballon landde in Nieuw Weerdinge in Drenthe. De ballon van Alyscha kwam terecht in Lemelerveld.

Afgelopen woensdag, tijdens de Bingomiddag, ontvingen de geluksvogels hun prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.