autobedrijf lindeboom viert 45 jarig bestaan

Autobedrijf R. Lindeboom & Zn. viert dit weekend haar 45-jarig bestaan. Vrijdag werd de aftrap gegeven van de feestelijkheden en ook zaterdag is er genoeg te doen. Zo zijn de bedrijfswagens gepresenteerd, worden er demonstraties gegeven en zijn er ook voor kinderen allerlei activiteiten te beleven.

De mijlpaal was al in februari bereikt, maar vanwege de winterdrukte is dat geen fijne periode om even lekker uit te pakken. Dat uitpakken kan nu dus wel.

Bijzonder interessant is de tijdslijn in de showroom. Via oude en recente foto’s wordt een duidelijk beeld gegeven van de ontwikkeling die het familiebedrijf heeft doorgemaakt. Van de start van Roelof Lindeboom aan de Dorpsstraat tot de verhuizing naar de huidige locatie aan de Zwolseweg, waar zoon Herman al vele jaren de scepter zwaait. “Een mooie zichtlocatie op een punt waar meerdere wegen bij elkaar komen. Aan de rand van het bedrijventerrein en toch horen we bij het dorp. Dat vinden we als echte Heinoërs erg belangrijk. Het kan eigenlijk niet beter.”

Naast de showroom is natuurlijk ook de werkplaats voor iedereen toegankelijk. Hier vinden allerlei demonstraties plaats, zoals uitlijnen, aircosystemen en diagnosetest. Vermeldenswaardig is zeker ook de kleine bedrijfswagenbeurs op het buitenterrein die met dank aan het netwerk van leveranciers en relaties tot stand zal komen. Dat is ook de plek waar de brandweer op zaterdagmiddag 1 oktober om 13.30 uur een demonstratie autoknippen geeft. Tot slot is er voor vaste klanten de gelegenheid om afscheid te nemen van Tonny Wolkorte, de trouwe monteur die bijna vanaf de start van het bedrijf in dienst is geweest en nu pensionado wordt.

Autobedrijf R. Lindeboom & Zn is gevestigd aan de Zwolseweg 2, 8141 EZ in Heino, tel: 0572 – 391 777, e-mail: info@lindeboom-heino.nl. Meer informatie op staging2.lindeboom-heino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.