auke wint de wedstrijd van de week

Auke Timmermans is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Auke voorspelde samen met vier anderen de uitslag van de bekerduel tussen Wijhe en Rohda Raalte goed. In Wijhe werd het afgelopen zondag 0-4 voor de ploeg van Kick Maatman.

Samen met Simon, Twan, Chris en Bianca voorzag Auke deze uitslag. Bij loting kwam Auke was winnaar uit de bus. De hoofdklasser uit Raalte was zondag een maatje te groot voor de ploeg uit Wijhe. Ook het thuisvoordeel leverde Wijhe geen doelpunten op.

Komende woensdag publiceren we een nieuwe wedstrijd van de week. Vanaf 12.00 uur kun je weer een gokje wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.