antonius wint scholenvolleybaltoernooi

De Sint Antoniusschool heeft donderdag het scholenvolleybaltoernooi gewonnen. Van de 35 teams was het Mariënheemse team het sterkst. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door volleybalvereniging Salvora uit Raalte, die onder andere veertig vrijwilligers leverde.

De wedstrijden werden volgens de spelregels van het CoolMovesVolley afgewerkt. In de wedstrijden is het hoofddoel: alle tegenstanders (vier per team) uit het veld weg spelen. Dan wordt er een punt verdiend. Een speler wordt uit het veld weggespeeld doordat de bal op de grond komt. Wanneer een bal niet gevangen wordt, of verkeerd wordt gespeeld, ben je af en ga je naast het veld staan. Wanneer je medespelers de bal 3 keer achter elkaar vangen mag je weer in het veld. Dit spelletje gaat door totdat er bij één team niemand meer in het veld staat. Dan is er een punt verdiend en gaat het spel weer verder met 4 spelers.

Om 09.00 uur begonnen de eerste teams aan de wedstrijden. Er werd erg fanatiek gespeeld en ook op de tribunes werd er hard aangemoedigd. Na de spannende poulewedstrijden bleven er nog 8 teams over die tegen elkaar moesten strijden voor een plek in de halve finales. Heel wat zweetdruppels en aanmoedigingen van publiek en coaches later, kon de finale gespeeld worden.

In de finale speelde Bernadette 2 tegen Antonius 1. Antonius had het sterkste team en ging er met de hoofdprijs, een mooie beker én feestpatat, vandoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.