ambassadeurs naar training special olympics

Voormalig Europees kampioen G-judo Mario Gallas uit Raalte is samen met het Heinose judoka en sporttalent van het jaar Rico Harder ambassadeur bij het onderdeel judo. De judoka’s van de Deventer Sportploeg worden op woensdag 12 oktober bezocht bij hun training en ambassadeur Edwin Ophof bezoekt die woensdag de deelnemers van Zozijn bij hun tafeltennistraining.

Topturnster Joy Goedkoop is ambassadeur bij de gymnastiek. Zij bezoekt op woensdagmiddag 19 oktober de deelneemster van RGV Kwiek en zwemmer Michel Tielbeke bezoekt die dag de zwemlessen van de Zonnehof. Voetbalambassadeur René Eijkelkamp verzorgt tijdens de Special Olympics de prijsuitreiking bij het voetbal.

De Special Olympics Torch Run in Raalte start op zaterdag 22 oktober om 08.30 uur. Edwin Ophof brengt samen met leerlingen van basisschool De Zonnehof het Special Olympics vuur (Flame of Hope) vanaf het politiebureau Raalte, via Vital Centre Raalte en de sportvelden van Tijenraan om 09.35 uur sportcentrum Tijenraan binnen.

De hele zaterdag zijn Sportcentrum Tijenraan en de sportvelden bij Rohda Raalte het strijdtoneel voor sporters met een verstandelijke handicap in vijf takken van sport. Het evenement wordt voor zowel sporters als publiek een bijzondere belevenis vol enthousiasme en plezier. De hele happening duurt tot 18.15 uur en wordt afgesloten met muzikale optredens. Meer informatie is te vinden op staging2.sportserviceoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.