alpe dhuzes levert 20 miljoen op

De jaarlijkse inzamelingsactie op de Franse Alpe d’Huez was ook dit jaar weer een groot succes. Onder de ruim 4.300 deelnemers was ook een groot aantal kankerpatiënten, gehandicapten en bekende Nederlanders.

De inschrijving voor Alpe d’HuZes 2012 was overweldigend. Ruim 12.000 mensen schreven zich in. Middels een officiële loting, via een notaris, is vorige week vrijdag bekend gemaakt welke ruim 5.000 deelnemers van start gaan bij de zevende editie van het evenement. De lat wordt voor organisatie, deelnemers en vrijwilligers nog hoger gelegd om het bedrag van 2012 te gaan overtreffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.