Home / archiefcentraal / after tentfeesten party in de lampe

after tentfeesten party in de lampe

De meeste tentfeesten van dit jaar zijn historie, waarop de Leeren Lampe zaterdag het nieuwe discotheekseizoen inluidt. De Lampe luidt het discoseizoen met een After Tentfeesten Party. Bökkers dut Normaal verzorgt een optreden in de Leeren Lampe.

De Leeren Lampe is zaterdag geopend vanaf 22.30 uur open (in plaats van 22.00 uur). Deze tijd zal blijven gelden tot de ingang van de wintertijd. Voor bezoekers uit Nijverdal is de tijd van de discobussen gewijzigd. De discobus stopt vanaf nu om 23.15 uur bij de parkeerplaats van de Jumbo in Nijverdal.

Voor meer informatie en het complete schema van het busvervoer, kijk op: www.deleerenlampe.nl

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.