Home / archiefcentraal / acht rijbewijzen ingevorderd tijdens controle

acht rijbewijzen ingevorderd tijdens controle

De politie heeft dit weekend acht rijbewijzen ingevorderd tijdens verkeerscontroles in onopvallende voertuigen. De aandacht ging vooral uit naar hardrijders in 60-kilometer-zones. De hoogste snelheid die gemeten werd, was 137 kilometer per uur.

Op zondagmiddag werd de bestuurder van een personenauto staande gehouden, die 107 km/u reed op een 60 km weg. Deze bestuurder had alcohol genuttigd en blies 505 ug/l. Eén bromfietser reed 80 km per uur.

Daarnaast werden er boetes uitgeschreven voor andere overtredingen zoals het niet dragen van een autogordel, overschrijden van een doorgetrokken streep, niet handsfree bellen en rijden op het fietspad (met de auto).

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.