Home / archiefcentraal / 250e wedstrijd ronnie haverkamp overwetering

250e wedstrijd ronnie haverkamp overwetering

Overwetering – Turkse Kracht 3-2

Vandaag was een bijzondere dag voor Ronnie Haverkamp (30 jaar) van Overwetering. Hij speelde zijn 250e wedstrijd in het eerste elftal.

Op zijn 18e is Ronnie overgegaan naar de senioren. Hij heeft vrijwel altijd in de spits gestaan, hij is af en toe als buitenspeler actief geweest. Afgezien van wat kleine blessures en een enkele schorsing heeft hij ononderbroken in het eerste gespeeld.

De wedstrijd vandaag begon goed, door beide teams werden veel kansen gecreëerd. In de 8e minuut scoorde Bram van Bessen voor Overwetering 1-0, in de 20e minuut gevolgd door Mohammed Kifeta, 2-0. Vlak voor rust slaagde Turkse Kracht erin om snel achter elkaar twee doelpunten te scoren. Met een stand van 2-2 gingen de spelers de rust in.

In de rust wist Overwetering goed te herstellen. Tot grote vreugde van het publiek scoorde Ronnie Haverkamp in de 68e minuut het winnende doelpunt.

In de kantine van Overwetering was het na afloop van de wedstrijd groot feest. Haverkamp werd gehuldigd en een DJ zorgde voor verhoging van de feestvreugde. Na het feest in de kantine wordt dit heuglijke feit verder gevierd in Boode in Bathmen.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.