zwolse accenten op voetbalclinic vss

Bij ieder onderdeel werden ze van deskundige instructie voorzien.

Spelers van de eerste selectie van FC Zwolle lieten zien hoe je baas wordt over de bal. Kappen en draaien, passen en trappen, hooghouden, duelleren en natuurlijk afwerken op het doel stonden centraal bij de verschillende onderdelen. Met veel enthousiasme deden de spelers hun best om zo veel mogelijk op te steken.

De overige trainers uit Lemelerveld, Heino, Nieuw Heeten, Marienheem en Raalte besteedden op kundige wijze naast natuurlijk de voetbalvaardigheden ook aandacht aan life skills als inzet, doorzetten, samenwerken, en het zelf kiezen van de juiste oplossingen. Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij de trainingen van de VSS.

Deze clinic markeert de opening van een nieuw seizoen van trainingen die de VSS vanaf half september wekelijks op de vrijdag- en (bij voldoende belangstelling ook op de woensdagmiddag) op het programma heeft staan. Via de website staging2.voetbalschoolsalland.nl kunnen alle Sallandse jongens en meisjes die voetballen leuk vinden zich per halfjaar (zestien trainingen) inschrijven.

Na twee uur voetbalplezier gingen de deelnemers naar huis met een certificaat, een appel en twee vrijkaartjes voor de wedstrijd van FC Zwolle tegen Volendam op vrijdagavond 16 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.