zaterdag herkansing trekkerslep stoppelhaene

Organisator William van Lohuizen richtte zijn pijlen eind augustus al op de datum 24 september. Die datum is maandagavond definitief geworden. Aanstaande zaterdag gaat de Trekkerslep op herkansing.

“Het is wel een beetje kunstje en vliegwerk om alles nog rond te krijgen,” vertelt organisator William van Lohuizen. “De voorbereidingen zijn weer in volle gang, we zijn druk aan het rondbellen om iedereen weer te mobiliseren.”

De organisator is er stellig van overtuigd dat de wedstrijd zaterdag door kan gaan en dus niet opnieuw afgeblazen hoeft te worden. “De situatie is beduidend beter dan drie weken geleden.”

Zaterdag staan er circa 120 deelnemers uit verschillende klasses aan het vertrek van de Trekkerslep, zowel sport- als standaardklasse. Ook zijn er verschillende demo’s van trucks. Voor de jongste bezoekers van de Trekkerslep is er een springkussen aanwezig. Ook kunnen bezoekers een hapje en een drankje op het terrein kopen.

Het evenement begint zaterdagmorgen om 09.00 uur op de Burgemeester Zuidwijcklaan in Raalte, vlakbij kruispunt Bos. De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.