wzc start met winterzwemseizoen

Nu het zomerzwemseizoen 2011 ten einde is hervat de Wijhese Zwemclub WZC het seizoen met de trainingen voor de diploma’s zwemvaardigheid en balvaardigheid. Vanaf zaterdag 1 oktober nodigt WZC alle zwemfanaten dan ook uit voor de diplomatrainingen in zwembad Tijenraan in Raalte. Elke zaterdagochtend tussen 08.00 / 08.30 en 09.30 uur staan de zweminstructeurs van WZC klaar voor alle kinderen uit Wijhe en omgeving die in het bezit zijn van hun (B en/of) C-diploma.

In het zomerseizoen hebben vele (nieuwe) jeugdleden hun survival- en snorkeldiploma’s in ontvangst genomen. Zaterdag 17 september konden tientallen jeugdleden hun snorkeldiploma vol trots tonen. Een mooie stimulans voor de diplomatrainingen voor zwemvaardigheid en waterpolovaardigheid, die vanaf zaterdag 1 oktober in Zwembad Tijenraan in Raalte van start gaan.

Geïnteresseerde kinderen mogen vanaf 1 oktober drie keer gratis meedoen en een vriendje of vriendinnetje meenemen. Vanzelfsprekend is er tijdens deze ochtend meer informatie te verkrijgen over de zwemmogelijkheden binnen WZC, zo ook over waterpolo en alle aanvullende verenigingsactiviteiten.

Meer informatie over alle zwemactiviteiten is te vinden op de website: staging2.wzcwijhe.nl. Medio / eind oktober lanceert WZC haar nieuwe website met alle benodigde informatie over de oudste en één van de meest actieve sportverenigingen uit Wijhe. Het komende (na)jaar zal deze website nóg verder worden uitgebouwd tot dé ‘informatieportal’ van WZC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.