woordloos cabaret in capellenborg theater

Eric Koller is op zaterdag 1 oktober in het Capellenborg Theater in Wijhe te zien met zijn nieuwste voorstelling ‘Bull’. Koller maakt energiek en absurdistisch theater met uitstapjes naar mime, cabaret, variété en slapstick. Bijzonder aan zijn shows is dat er geen woord wordt gezegd.

De mooiste scènes uit de shows van entertainer Eric Koller zijn niet bedacht, maar hem ingevallen. Geïnspireerd door alledaagse voorwerpen of een gedachte bij het ontwaken creëert ‘Fool Koller’ de ene na de andere scène in een volstrekt eigen theatervorm. Eric Koller wil zijn publiek amuseren vanaf de eerste tot de laatste minuut. “Ik wil niet dat ze denken: wat bedoelt hij hier nu weer mee?”.

Zijn nieuwste voorstelling ‘Bull’ zit vol verschillende ingrediënten, waarbij hij zijn mimiek, lenigheid en fantasie combineert met bizarre decorstukken en kostuums. Alles wordt vaardig door elkaar gemixt en op smaak gemaakt door de bedenker, in zijn totaal eigen stijl.

De voorstelling van Eric Koller vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2011 om 20.15 uur in Capellenborg theater in Wijhe. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin in Wijhe, Boek- en kantoorhandel Korten en het Holstohus in Olst en via staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.