Home / archiefcentraal / winnares fotowedstrijd neemt prijs in ontvangst

winnares fotowedstrijd neemt prijs in ontvangst

Onlangs heeft ze de prijs, een tegoedbon voor een luxe fotoshoot, in ontvangst genomen uit handen van Frank Smit van De Fotograaf. “Mijn moeder weet er wel van, wat zal die moeten lachen! Ik was mijn spiegelreflexcamera aan het uitproberen en toen zag ik mijn vader in dromenland voor de tent liggen. Het was op Camping de Roos in Beerse. Jeetje, ik hoop maar dat pa het ook leuk vindt als hij de foto in de krant ziet!!”

Zelf meedoen met de volgende fotoactie is heel gemakkelijk. Je maakt een mooie foto en uploadt deze via fotograaf.sallandcentraal.nl. Het thema is ‘Verregende vakantie 2011’. Heb je dus een lekker regenachtige vakantie gehad? Dan heb je vast nog wel een foto, die dit mooi laat zien.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.