win de nieuwste youda legend ds game

Op avontuur door Amsterdam, maar dan vanuit je luie stoel met je Nintendo DS in je hand? Misschien kan jij dat binnenkort wel, want Salland Centraal mag in samenwerking met Denda Games een serie Nintendo DS spellen weggeven. Welk spel? Youda Legend – The Curse of the Amsterdam Diamond.

Wat het spel inhoudt? Een avontuur door Amsterdam, waarop je spannende raadsels en leuke puzzels op moet lossen. Je tocht door de hoofdstad begint op het Centraal Station van Amsterdam. Daar aangekomen merk je direct dat er iets in de lucht hangt en dat jouw tripje naar Amsterdam heel bijzonder gaat worden. Middels een spannende verhaallijn ga jij op pad door Amsterdam. Van Rijkmuseum, langs de grachten en theater Carré. Onderweg moet je allerlei raadsel en puzzels oplossen.

Jij ontdekt Amsterdam geheel op eigen wijze. Vanuit je luie stoel, in de tuin, voor de open haard of misschien wel vanaf het balkon. Wat je moet doen om in aanmerking voor zo’n Nintendo spel te komen?

Stuur een zo origineel mogelijke foto van jezelf met je Nintendo DS in. Vanaf welke bijzondere plek ga jij met je gewonnen spel Youda Legend – The Curse of the Amsterdam Diamond spelen? Stuur je foto , inclusief je naam, adres, postcode en woonplaats naar prijsvraag@sallandcentraal.nl. Let op! Inzenden kan tot uiterlijk zondag 25 september 22.00 uur!

Meer informatie over de nieuwste Youda Legend vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.