weekje onbezorgd op vakantie in heino

Maar liefst 31 gezinnen verblijven van vrijdag tot en met maandag 3 oktober in de aangepaste bungalows van het Care Holidays Heino op Landgoed Old Heino. Dit weekend vindt namelijk weer het Care4Kids Event plaats. Het gaat hier om gezinnen die normaal niet zo gemakkelijk op vakantie kunnen doordat een gezinslid een beperking heeft of ziek is. Care4Kids maakt het mogelijk voor zulke gezinnen om er even tussenuit te gaan.

Tijdens het weekend kunnen de gezinnen deelnemen aan talloze speciaal voor hen georganiseerde activiteiten, zoals uitstapjes naar het zwembad of een huifkartocht. Ook is er op zaterdagavond een spetterende feestavond met geheel verzorgde barbecue en livemuziek.

Care4Kids Event Heino is een initiatief van stichting Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ). Vele vrijwilligers bieden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en kinderen. Dankzij hun belangeloze inzet en een groot aantal sponsoren kunnen de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Voor meer informatie kun je op staging2.care4kidsevent.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.