Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week sdol nieuw heeten

wedstrijd van de week sdol nieuw heeten

Het eerste competitieweekend zit er weer op en de eerste winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is bekend. Natuurlijk geven Intersport Schutte en Salland Centraal ook deze week weer een speciale Falcon Joya-voetbal weg aan één van de personen die de uitslag van de Wedstrijd van de Week goed voorspeld. De Wedstrijd van de Week is het competitieduel tussen SDOL en Nieuw Heeten.

Beide teams zijn goed aan de competitie begonnen. Promovendus Nieuw Heeten won in eigen huis met 3-1 van Ulu Spor, terwijl SDOL met 1-2 won in en tegen Mariënheem.

Door de overwinningen staan beide teams logischerwijs op een gedeelde eerste plaats. Deze positie moeten zij overigens delen met Dalfsen en OVC ’21. Er staat dit weekend dus al veel op het spel, want het winnende team kan haar koppositie verder verstevigen.

De wedstrijd in de 5e Klasse H begint om 14.00 uur. Het onlangs vernieuwde sportpark De Achterberg in Luttenberg vormt het decor voor het treffen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 11 september 14.00 uur zijn geldig.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.