wedstrijd van de week rohda wint met 3 0

“Ik vind dat we verdiend gewonnen hebben. Er werd goed gespeeld en er werden veel kansen gecreëerd. Helaas duurde het even voor we raak schoten en de wedstrijd konden beslissen.” De doelpunten werden gemaakt door Dirk-Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens en Sander Kok.

Aangezien Rohda Raalte-Juliana ’31 de wedstrijd van de week was, kon er weer “gegokt” worden. Vele reacties volgden, maar er waren slechts twee juiste voorspellingen. Lezers Gerben K. en Mark horen later deze week wie de bal wint. Degene die achteraf een score invulde, dingt niet mee naar de prijs.

Lees het artikel van Sil Hoonhorst voor een uitgebreid wedstrijdverslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.