wedstrijd van de week rohda juliana 31

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het competitieduel tussen Rohda Raalte en Juliana ’31. Een belangrijke pot voor beide teams, want allebei de ploegen hebben na drie competitieduels vier punten. De winnaar van het aanstaand competitietreffen gaat de tegenstander van zondag dus voorbij op de ranglijst.

Rohda won afgelopen zondag met 1-2 van Sneek. De eerste overwinning van dit competitieseizoen van de Raaltenaren. De week ervoor verloor Rohda van Rigtersbleek. De week ervoor speelde het team doelpuntloos gelijk tegen Longa.

Juliana heeft een soortgelijke reeks achter de rug. Juliana verloor van de huidige koploper Alcides, speelde gelijk tegen de amateurs van NEC en won van DIO Groningen, de huidige hekkensluiter van de ranglijst.

De aftrap van de wedstrijd is zondag om 14.00 uur op sportpark Tijenraan.

Meedoen aan de wedstrijd van de week? Voorspel dan in een korte reactie de uitslag van het duel. Let op: Slechts één inzending per mailadres. Alleen voorspellingen die voor 25 september 14.00 uur zijn gedaan tellen mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.