wedstrijd van de week raalte haarle

Iedere week geven Salland Centraal en Intersport Schutte een speciale voetbal weg aan één van de deelnemers aan de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Het enige wat je hoeft te doen is de uitslag van een door ons gekozen wedstrijd op de Sallandse velden goed te voorspellen. Deze week is de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week het competitietreffen tussen Raalte en Haarle.

Op papier belooft het een pittige wedstrijd te worden voor Raalte. Haarle behaalde acht punten in vier wedstrijden en staat op een gedeelde tweede plaats. De grote kracht van Haarle is het scorend vermogen. Met zestien doelpunten voor heeft Haarle tot nu toe de meeste doelpunten gemaakt in de 4e Klasse H. Erik Westendorp is dit seizoen al goed voor zes doelpunten en Eli Nijhuis en Arnon Zwijnenberg scoorden beide al vier keer.

Raalte heeft het dit seizoen een stuk moeilijker. Zondag ging de ploeg met 6-0 onderuit tegen IJsseltreek en de week ervoor was ABS met 5-0 te sterk voor de Raaltenaren. Met drie punten uit vier wedstrijden staat Raalte op een gedeelde negende plaats.

Wanneer we naar het aantal tegendoelpunten kijken kan Raalte nog wel eens een hele moeilijke middag tegemoet gaan. De ploeg heeft al zeventien doelpunten tegen. Een doelpuntrijke wedstrijd lijkt dus in het vooruitschiet.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark Raalte.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen die binnen zijn voor zondag 2 oktober 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.