wedstrijd van de week lemelerveld rdc

Na twee competitiewedstrijden staat Lemelerveld precies in het midden en bezet RDC de allerlaatste plaats. Lemelerveld won haar eerste wedstrijd thuis van EMMS en de tweede wedstrijd, uit in en tegen Heerde, werd met maar liefst 5-1 verloren. Lemelerveld is dit seizoen thuis dus nog ongeslagen.

RDC begon minder voortvarend in de derde klasse B. De eerste wedstrijd gingen de Deventenaren met 6-0 onderuit tegen Beekbergen en vorig weekend werd er met 2-6 verloren van stadsgenoot Koninklijke UD. Met twaalf tegendoelpunten in twee wedstrijden heeft RDC veruit het slechtste doelsaldo in de derde klasse B.

De wedstrijd op sportpark Heidepark in Lemelerveld begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 18 september 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.