wedstrijd van de week heino wijhe92 2 0

Henk Schutte (Heino) vertelt dat Heino het grootste deel van het treffen veldoverwicht had, zeker in de eerste helft. Dit gaf natuurlijk een goed gevoel aan zowel de spelers als de volgers van de club. Wijhe’92 kwam pas later echt in de wedstrijd.

Het laatste deel van de tweede helft verliep moeizaam. De spelers raakten uitgeput, mede door het warme weer. Heino kijkt door goals van Ruben Meijer en Bas Jansen tevreden terug op de eerste wedstrijd in de competitie (2e klasse J).

Nu de kop eraf is, zal de toekomst moeten uitwijzen wat er in het vat zit voor het gepromoveerde Heino. Met zo’n eerste duel op zak is het zelfvertrouwen in elk geval gegroeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.