wedstrijd van de week heino wijhe 92

De bal rolt weer en dat betekent natuurlijk ook weer een nieuwe wedstrijd van de week. De eerste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week van dit seizoen is het competitietreffen tussen Heino en Wijhe. Inzet: Een officiële Intersport/Salland Centraal-bal.

Heino werd afgelopen seizoen met overmacht kampioen in de Derde Klasse en hoopt dit seizoen bovenin mee te draaien in de Tweede Klasse. Wijhe ’92 kent de competitie inmiddels goed. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg in de middenmoot van de Tweede Klasse J.

Komende zondag een belangrijke wedstrijd voor beide clubs. Want een goed begin is het halve werk. De wedstrijd op sportpark De Kampen in Heino begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 4 september 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.