we gaan weer betalen voor de id kaart

De ID-kaart werd (voor korte tijd) gratis door een uitspraak van de Hoge Raad op 9 september. Die oordeelde dat de overheid moest betalen voor de ID-kaart, omdat diezelfde overheid vond dat iedereen met een geldig legitimatiebewijs over straat moest.

Aanvragers moeten dus vanaf donderdag weer betalen voor de ID-kaart.

De burgers die momenteel een ID-kaart in aanvraag hebben, hebben geluk. En dat zijn er nogal wat. Er is een run ontstaan op de kaart, toen bekend werd dat deze gratis was. Het bedrijf dat de kaarten maakt kon de grote hoeveelheid aanvragen niet meer aan, waardoor er lange wachttijden ontstonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.