vv heino pakte eerste prijs van het seizoen

Het seizoen is pas net begonnen, maar vv Heino heeft de eerste prijs al binnen. De groep jeugdscheidsrechters van vv Heino was door het bestuur van de vereniging genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs en zij zijn in de categorie ‘publieksprijs’ derde geworden. Namens vv Heino waren Egbert Bomhof en Dana Meekers bij het officiële gedeelte aanwezig..

Sinds vier jaar heeft de vereniging een grote groep jeugdleden die zich vrijwillig inzetten als jeugdscheidsrechter. Momenteel zijn dit ongeveer veertig jeugdleden in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. Dit jaar staan er al weer vijftien aspirant-scheidsrechters paraat om de cursus te gaan volgen. Door hun inzet is bijna elke wedstrijd bij de jeugd bezet met een officieel opgeleide jeugdscheidsrechter.

Het bestuur van de vv Heino vereniging waardeert het zeer dat deze jeugdleden op deze wijze hun vrijwilligerswerk verrichten. Zij maken tijd vrij om een opleiding te volgen en wedstrijden te leiden, er wordt geïnvesteerd in sociale samenhang en bovenal durven zij het aan een moeilijke functie op te pakken.

Na de uitslagen van de verkiezing tijdens het vrijwilligersfestival in Zwolle werd de groep in de kantine van de vv Heino nog eens extra in het zonnetje gezet. Daar kon nog worden nagepraat over de nominatie en de bekendmaking van de publieksprijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.