vrijwilligers maakten de zomer compleet

Commentaar – De berichten op de site tonen het aan, we schakelen over van feestseizoen naar cursusseizoen. Een zomer lang konden we van feest naar feest hoppen, overal in de regio. Nu is de tijd weer aangebroken voor cursussen, ter lering ende vermaeck.

Als we voor ons zelf spreken hebben we een prachtige feestzomer achter de rug. Er was overal steeds zo veel te doen, dat het soms moeilijk was te kiezen. Vanuit de liefde voor muziek werd het Status Quo, Carol Emmerald, Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jannes, Guus Meeuwis en Bökkers dut Normaal. Gewoon, zo maar allemaal in de regio. En bijna allemaal verpakt in grote festiviteiten waar die toppers slechts onderdeel van waren.

We hebben in de reactielijn kritiek gelezen en op straat kritiek gehoord. Over de bierprijs, over de bandkeus, over te veel toppers en te weinig blues. We kwamen echter tienduizenden mensen tegen die met machtig veel plezier de feesten bezochten. En gezien de kennelijke staat van velen is die bierprijs niet altijd even een groot probleem.

Vanaf deze plek willen we al die honderden, misschien wel duizenden vrijwilligers bedanken voor de prachtige zomer die ze de regio hebben aangeboden (en in een enkel geval nog gaan aanbieden). Duik lekker de winter in waarin jullie vast weer gaan vergaderen over de opzet van de feesten van volgend jaar. Ons idee: niet te halsstarrig vasthouden aan het oude programma, maar vooral niet te veel veranderen. Want wat goed is, moet je koesteren. En we betalen ook volgend jaar graag mee via de consumptieprijs.

En terwijl al die vrijwilligers zich gaan beraden op volgende zomer, komen de andere vrijwilligers uit hun zomerslaap. De sport begint, cursussen en lezingen van origami tot rouwverwerken steken de kop op. Ook die vrijwilligers zeggen we bij voorbaar dank voor het draaiende houden van de maatschappij.

logo

Een mening over dit onderwerp? We nodigen je uit te reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.