vrijwilligers gezocht voor special olympics

De organisatie van de Special Olympics zoekt vrijwilligers. Op zaterdag 22 oktober 2011 vinden de Special Olympics Regionale Spelen in Raalte plaats. Deze hele zaterdag zijn het Sportcentrum Tijenraan en de sportvelden bij Rohda Raalte het strijdtoneel voor sporters met een verstandelijke handicap. Op het programma staan onder meer judo, gymnastiek, tafeltennis, voetbal en zwemmen. Bijna 500 sporters uit Overijssel en ver daar buiten doen mee.

De organisatie van de olympics zoekt nog een aantal vrijwilligers. Er is behoefte aan vrijwilligers die helpen bij algemene taken en het is ook mogelijk om de wedstrijdorganisatie te ondersteunen bij de verschillende sporten.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 oktober aanmelden bij sport@raalte.nl of via 0572-347950.

De Special Olympics starten om 9.15 uur met een officiële openingsceremonie in sportcentrum Tijenraan. De sportwedstrijden zijn vanaf 10.00 uur en duren tot 16.30 uur. De hele happening duurt tot 18.15 uur en wordt afgesloten met een muzikale attractie. Meer informatie is ook te vinden op staging2.sportserviceoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.