voorproefje op rally in nijverdal

Wie een voorproefje op de Hellendoorn Rally wil, kan zaterdag terecht op het Keizerserf in Nijverdal. De deelnemende equipes presenteren zich dan namelijk aan het publiek. Met meer auto’s dan vorig jaar groeit de zogeheten shakedown uit tot een vast fenomeen in aanloop naar de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally.

Voor de shakedown is een Racetruck geprepareerd, die zaterdag ook te bewonderen is.

De traditionele uitzending van Reggestreek Rally Radio zal ook dit jaar weer live vanaf het terras van de Hema plaatsvinden. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zullen diverse deelnemers en mensen van de organisatie aanschuiven voor een interview.

De auto’s staan opgesteld van 09.00 uur tot 17.00 uur op de kruising Keizerserf/Willem Alexanderstraat. Gedurende de dag zullen diverse rijders met hun navigatoren aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.