volleyballers uit lierderholthuis in het nieuw

Dat het gebouw ‘de Kerkehoek’ in Lierderholthuis een opknapbeurt kan gebruiken is al langer bekend. Maar dat dit ook voor de shirts van de volleyballers van Volleybal Vereniging Lierderholthuis gold, zal bij velen minder bekend zijn. Daar is nu wat aan gedaan: Kjelvik is de nieuwe shirtsponsor van VVL.

Nu lopen alle spelers er weer als nieuw bij en kijken vol verwachting uit naar de nieuwe MFA om nog fijner te kunnen volleyballen. Er zijn nog shirts en VVL kan nog wel wat spelers gebruiken om die te vullen. Lijkt het je leuk om als recreant bij Volleybal Vereniging Lierderholthuis te komen spelen, kom dan een keer op de training op maandag of dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in ‘De Kerkehoek’ kijken, of beter nog: doe gelijk mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.