voetbal academie plezier en enthousiasme

Het enthousiasme van de trainers van De Voetbal Academie slaat over op de kinderen en het plezier spat er aan alle kanten vanaf. Dat is wat je altijd hoort van iedereen die het eens ervaren heeft. Natuurlijk wil iedereen bij Barcelona spelen, maar je moet een echte liefhebber zijn om dat te kunnen bereiken.

Plezier en enthousiasme staat daarom centraal bij De Voetbal Academie. Leuke oefen- en spelvormen, continue een uitdaging aangaan en echt alles willen geven zijn ingredienten die wekelijk op het mooie veld van wijhe’92 te zien zijn. Jongens en meisjes uit heel Salland rennen het veld op en leven voor het voetbal. Ze luisteren geweldig, willen graag leren en krijgen daar elke week weer de kans voor! Huiswerkopdrachten helpen ze hierbij! Wat klinkt het mooi zoals het hierboven staat maar zoals al in het begin aangegeven “je moet het meemaken”.

Al drie jaar mag De Voetbal Academie gebruik maken van het mooie kunstgrasveld van Wijhe’92. Al drie zijn er enthousiaste trainers die training willen geven en al drie jaar zijn er heel erg veel kinderen en ouders enthousiast en stralen ze plezier uit. Dat is waar De Voetbal Academie het voor doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.