vital centre viert verjaardag heropening

Spa Vital bestaat uit een sauna met zwembad. De bezoekers kunnen daarnaast genieten van ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en/of pakkingen. Vital Centre maakt daarbij gebruik van producten van het gerenommeerde Franse merk Algologie. Dit merk biedt alle denkbare totaalcosmetische behandelingen en producten voor de optimale natuurlijke verzorging van gelaat en lichaam. Van binnen en van buiten, van haar tot teen. Denk bijvoorbeeld aan gelaat- en lichaampakkingen, maar ook badtherapieën en behandelingen tegen overgewicht, cellulitis, (over)vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, zware vermoeide benen en stress.

Bij Spa Vital kan de bezoeker ook terecht voor de Magic Honey massage. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een voedende waarde voor de huid hebben. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans. Deze massage is geschikt voor de droge, gestresste en niet-elastische huid.

Spa Vital beschikt verder over het MedCos IPL-apparaat. Hiermee is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’. Dit licht wordt op de huid gericht. Simpel gezegd wordt de haarwortel vervolgens door de lichtflits vernietigd. Zo wordt per kuur gemiddeld 80 tot 90 procent haarreductie bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.