vijftigste ponyweek begint met skeelertocht

Het begin van de vijftigste Ponyweek Heeten is een feit. Zaterdagmorgen rond acht uur meldden de eerste skeelerfanaten zich op het Dorpsplein in Heeten om deel te nemen aan het eerste officiële programmaonderdeel van de feestweek.

De deelnemende skeeleraars konden kiezen uit tochten van 25, 50, 75 en 100 kilometer. Wie die afstanden te groot vond, kon toch de wieltjes onderbinden en meedoen aan de vrije tocht (8 kilometer). De jongste deelnemers mochten de minitocht over plusminus drie kilometer afleggen.

En dat de skeelertocht in trek is bleek uit de opkomst, het Dorpsplein zag zwart van de skeeleraars. We hebben het even nageteld: Er waren precies twee keer zoveel skeelers als deelnemers, kortom, iedereen bond er twee onder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.