Home / archiefcentraal / veertig over de westdorplaan 93 euro boete

veertig over de westdorplaan 93 euro boete

Wie binnenkort met veertig kilometer per uur gesnapt wordt op bijvoorbeeld de Westdorplaan in Raalte, mag flink in de buidel gaan tasten. Minister Ivo Opstelten wil de boete voor 10 kilometer te hard rijden in een 30-kilometerzone namelijk verhogen van 54 naar 93 euro.

Deze aanpak is slechts een klein onderdeel van een flink aantal aangekondigde boeteverhogingen. De boete voor zogeheten asociale overtredingen gaan met ongeveer 140 euro per stuk omhoog. Daarnaast gaan de boetes per 1 januari met 15 procent omhoog.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.