van der vegt biedt uitkomst bij administratie

Tja, wat doe je als je meer dan twintig jaar ervaring hebt met het begeleiden van zelfstandige professionals, je laatste werkgever een punt achter zijn bedrijf zet en de banen in de jouw vertrouwde sector niet voor het oprapen liggen? Nou, dan begin je toch gewoon voor jezelf. Ook omdat je al een goede naam hebt in het vak. Dat is precies wat Mia van der Vegt- Meulink ook dacht. Zodoende is vanaf 1 februari jl. Miadmi Service een feit: de verzorging van de gehele of gedeeltelijke administratie voor zelfstandig werkende freelancers en kleine ondernemers.

Voor veel zelfstandige professionals, al of niet met personeel, en de wat kleinere ondernemers is het bijhouden van de administratie niet bepaald een favoriete bezigheid. Zij houden zich liever bezig met dat waar zij goed in zijn: ondernemen. Maar de boekhouding moet wel kloppen. En dat is waar Miadmi Service in beeld komt. Door haar jarenlange ervaring heeft Mia van der Vegt veel administratieve kennis vergaard in de meest uiteenlopende branches.

“En dat niet alleen met organisatie- en bestuursadviseurs, coaches, mediators en psychologen, maar ook, om maar wat te noemen, met een taxibedrijf, een reclamebureau en een schoonmaakbedrijf”, vertelt Mia. “Het liefst begeleid ik zelfstandige professionals. Ik kan bijvoorbeeld helpen bij het opstarten van de onderneming en/of met het opzetten en (deels) verwerken van alle administratieve zaken. Daar kan ook het contact bijhoren met bijvoorbeeld de bank, de belastingdienst, de Kamer van Koophandel, de klanten. De administratiesoftware kan desgewenst ook geleverd worden.”

Mia neemt de ondernemer alle zorgen uit handen. “Ze hoeven nergens meer naar om te kijken, maar blijven toch volledig geïnformeerd over de ontwikkeling van de omzet en de kosten. Facturen worden op tijd verzonden, debiteuren worden aangemaand en de aangifte van de omzetbelasting wordt geregeld. Men kan zelf kiezen hoe men de verwerking en het aanleveren van gegevens wil laten plaatsvinden: online, op papier of een combinatie daarvan, maandelijks of per kwartaal.”

Het is voor ondernemers belangrijk om niet alleen één keer per jaar naar de cijfers te (laten) kijken, maar deze voortdurend te blijven volgen. Er zijn nogal wat fiscale regels, die tijdens de boekingen gemakkelijk bijgehouden kunnen worden, maar als het achteraf gecorrigeerd moet worden, kost dat veel tijd en ergernis. Zo is bijvoorbeeld de regeling voor kleine ondernemers voor het terugkrijgen van BTW vrij onbekend. Ook de BTW inzake autokosten, restaurantnota’s, openbaar vervoer e.d. levert nogal eens hoofdbrekens op.” Door de jarenlange ervaring van Mia met accountants en fiscalisten kan ze de jaarcijfers efficiënt aanleveren.

Voor meer informatie zie staging2.miadmi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.