usv sdol duurde slechts 55 minuten

Vanwege een blessure van arbiter De Jong kwam de wedstrijd USV-SDOL helaas tot een vroegtijdig einde. Na nog geen uur voetbal en een 2-0 stand voor de thuisclub zag de sympathieke scheidsrechter uit Westerhaar geen kans meer om de negentig minuten vol te maken. De in ijl tempo door USV gevonden vervanger kon niet de goedkeuring van hoofdtrainer Mario Koerkamp van SDOL wegdragen. Bijzonder jammer voor de in “wachthouding” staande spelers en uiteraard ook toeschouwers die op dit duel waren afgekomen.

Tot het moment van het noodgedwongen staken was USV verreweg de bovenliggende partij. Met fris en gevarieerd spel werd continu geprobeerd de aanval te zoeken. In de 6e minuut had dat al succes toen Ross van Overbeek Rick Timmerman op maat bediende en de frêle aanvaller met een geplaatst schot de SDOL-doelman volledig kansloos liet, 1-0. Ook na dit doelpunt hielden de gastheren het initiatief maar de kansen die gecreëerd werden konden vooralsnog niet in klare munt worden uitbetaald. Op slag van rust kwam dan toch de 2-0 op het scorebord. Spits Roland Truggelaar werd binnen het strafschopgebied onderuit geschoffeld en leidsman de Jong kon niet anders dan naar de bekende stip wijzen. Routinier Eric van der Sande, die ook al in het laatste duel tegen Ulu Spor FC de trekker mocht overhalen, bleef ook nu weer uiterst rustig en schoot fraai de 2-0 binnen.

Ook na de pauze was het USV dat de klok sloeg. Door het fysieke ongemak van De Jong kreeg het team van coach Joshua Nijlant echter niet meer de mogelijkheid de score verder op te voeren. Op een door de voetbalbond te bepalen datum zullen nu de resterende 35 minuten gespeeld moeten worden.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen Mariënheem op het programma. Op sportpark ‘t Asspel wordt dan om 14.00 uur afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.