tweede editie woon event salland lampe

De Woongroep Salland presenteert in het weekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober de tweede editie van het Woon Event Salland. In De Leeren Lampe laten 29 Sallandse bedrijven de laatste trends op woongebied zien. “Het is de enige woonbeurs in de wijde omgeving”, stellen Raymond Rienties en Fred de Roos namens de Woongroep Salland. “Het enthousiasme is dan ook groot. Voor alle deelnemers is het een prachtige kans om zich aan een groot publiek te tonen.”

De eerste editie van het Woon Event Salland bracht vorig jaar zo’n duizend bezoekers naar de showroom van Keukenland Wijhe/Tuinmeubelcentrum Wijhe. De organisatie mikt dit jaar op een verdubbeling van dat aantal. Vandaar dat ook gezocht moest worden naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden bij De Leeren Lampe.

“Een prachtige locatie voor een dergelijke beurs. De Leeren Lampe heeft precies de ambiance die we zoeken.”

De Woongroep Salland is een samenwerkingsverband van negen Sallandse bedrijven die op wat voor manier dan ook actief zijn op de woonmarkt. Het gaat om Alferink Bouwadvies, Elders Sanitair, Haarco de sfeermakers, Hannink, Van Bladeren & List, Hoekman Verf & Wand, Keukenland Wijhe, Koolhof Schilderwerken, Oosterwechel Houten Vloeren en Rienties Wooninspiratie. Met andere woorden, van schildersbedrijf tot vloerenleverancier, van meubelleverancier tot hypotheekadviseur en van verfspecialist tot installateur. “Eigenlijk is het lidmaatschap van de Woongroep Salland niks anders dan een kwaliteitsgarantie voor de consument. De leden spreken allemaal het vertrouwen in elkaar uit.”

Zo’n brede insteek als de leden van de Woongroep Salland hebben, mogen de bezoekers ook verwachten tijdens het Woon Event Salland. Alles voor in en om het huis. Van plafondleverancier tot hoveniersbedrijf, van kachelspeciaalzaak tot meubelstoffering en van tuinmachines tot zonweringen. “Alle deelnemers laten noviteiten binnen hun eigen vakgebied zien”, vertellen Raymond en Fred. “Verder gelden er diverse speciale aanbiedingen en acties. De brouwerij van Salland Landbier in de kelder van De Leeren Lampe is geopend, Joop van den Enk organiseert een proeverij waaraan verschillende restaurants hun medewerking verlenen en we zorgen voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de kinderen.”

Het Woon Event Salland moet een mooie traditie worden. Wat er ook mag gebeuren, de organisatoren garanderen een derde editie. “Een evenement als dit moet je de tijd geven om te groeien. We zijn er allemaal van overtuigd dat deze formule enorm veel potentie heeft!”

Het Woon Event Salland is op vrijdag geopend van 18.00 tot 21.00 uur; op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie op staging2.wooneventsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.