tv ramele komt met tenniskids

Tennisvereniging Ramele in Raalte introduceert Tenniskids en verwacht daarmee de jongste jeugd voor zich te winnen. ‘Dat gaat er allemaal veel speelser aan toe en daardoor blijven de kinderen langer enthousiast’, vertellen Rita Brink, Tino Vlierhuis en André Mekers. De jeugd kan hiermee kennismaken tijdens het open huis op woensdagmiddag 21 september vanaf 13.30 uur in de tennishal Ramele aan de Hammerweg in Raalte. Graag vooraf even opgeven via 0572-356308

Met Tenniskids mikt Ramele op de basisschooljeugd van 4 tot 12 jaar. ‘Het is een totaal nieuwe methodiek met een kleiner speeloppervlak, ballen van schuim en andere rackets. Zo worden ze meer geprikkeld om aan het spel deel te nemen. ‘We steken onze nek uit, maar we willen graag stappen zetten om de jeugd aan het tennissen te krijgen’, aldus de drie. Het trio is er eveneens van overtuigd dat Tenniskids kan bijdragen aan een beter spelniveau. Waar de tennissende jeugd van nu vaak nog moeite ondervindt met coördinatie moet dat in de toekomst echt beter gaan. ‘De variatie is veel groter dan voorheen.’

Daarom dus nu opnieuw een open huis bij tennisvereniging TRR op tennispark Ramele om de kinderen van de lagere school leeftijd hiermee kennis te laten maken en de gelegenheid te bieden om zich op te geven de komende winterperiode hieraan deel te nemen. Als het dan goed bevalt en ze er veel plezier aan beleven kunnen ze overwegen om in het voorjaar lid te worden van TRR en op de buitenbanen verder te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.