tribune lettele dankzij vrijwilligers

Na vier jaar is het dit seizoen dan eindelijk zover. Lettele heeft een nieuwe tribune. Tijdens het 75 jarig bestaan in 2007 werd de eerste stap gezet op weg naar de tribune. In 2009 en 2010 werden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en in april dit jaar is het echte werk begonnen.

Onder leiding van Bram Ehren en Harrie Jansen is een grote groep vrijwilligers aan de slag gegaan. Een bijzondere prestatie: de tribune is geheel en al door vrijwilligers van de voetbalvereniging Lettele gebouwd.

De tribune luistert in het vervolg naar de naam ‘de Bult’, wat verwijst naar de niet-overdekte staanplaats van de harde kern van supporters.

Het bord met de naam werd onthuld en geplaatst door Bram Ehren, Harrie Jansen, Leo Oosterwijk en Jaap Daggenvoorde, die samen met Frits Ehren veruit de meeste vrijwilligersuren in het project hebben gestoken. Door in totaal 42 vrijwilligers is meer dan 800 uur besteed aan het bouwen van de tribune.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.