Home / archiefcentraal / trainers smhc in het nieuw

trainers smhc in het nieuw

In de sponsorrelatie van de SMHC en de Rabobank staat talentontwikkeling van de jeugd centraal. De Rabobank ondersteunt dan ook het trainingsprogramma ‘Train de Trainer’ van de hockeyclub. Een programma voor enthousiaste en jeugdige trainers, die voor professionaliteit in de hockeysport gaan. Deze trainers worden volledig begeleid volgens het KNHB trainersprogramma. De jeugd heeft de toekomst in de hockeysport, dat is het idee achter deze aanpak. En succes is niet uitgebleven. Afgelopen seizoen zijn er vijf teams kampioen geworden in hun hockeyklasse.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.