toptalent naar rally in hellendoorn

De vicewereldkampioen van het Junior World Rally Championship, Hans Weijs Jr., zal tijdens de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally de X-auto gaan besturen. Weijs zal tijdens deze grootste rally van Nederland enkele VIP-gasten van de hoofdsponsor een unieke ervaring laten beleven.

Een aantal gasten zal een onvergetelijke dag beleven met het toptalent. Zij zullen als navigator plaatsnemen in de BMW M3 en op snelheid een klassementsproef ervaren.

Eerder al reed de jonge en getalenteerde Weijs Jr de ADAC Rallye Deutschland voor Volkswagen Motorsport en behaalde hij een tweede plaats in het S2000 klassement. Daarnaast reed hij voor het team van KNAF Talent First.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.