tien jaar streetlive raalte

Het bestuur van de stichting Streetlive Raalte heeft onlangs besloten om het jaarlijks terugkerend straattheaterfestival ook in 2011 weer plaats te laten vinden. Er was enige twijfel omdat het festival steeds moeilijker financieel rond te krijgen is omdat er flink gehakt wordt in subsidies en sponsors zich terugtrekken.

Het straattheaterfestival, dat inmiddels een goede naam in Raalte en bij straattheaterliefhebbers uit de verre omgeving heeft, mag niet verdwijnen uit Raalte, aldus het bestuur. Het biedt een vorm van cultuur aan wat uniek is voor Raalte en is de meest pure en toegankelijke vorm om uitvoerende kunst onder de mensen te brengen. Iedereen kan het zien, want het is GRATIS en men kan kiezen uit wereldmuziek, acrobatiek, mime, toneel, variété, jongleerkunst, goochelarij, waaghalzerij, onzin, poëzie, grappenmakerij en allerlei combinaties van deze basale uitingen van cultuur.

Artiesten die voor deze 10e verjaardag van Streetlive naar Raalte komen zijn: BK Compagnie-Drama Strada-Theater Gajes-Jarno di Parno-André Manuel en Laurens ten Den-Compagnie Mobil-Compagnie Prise de Pied-De Theaterfiets-Dansgroepen van Kwiek-De Fire Cats-Stichting Mensch-Verassingact Hoftheater

Het gratis toegankelijke festival kan mede door een bijdrage van het Hoftheater en in samenwerking met de stichting KunstenopStraat toch gaan plaatsvinden en wel in het Centrum van Raalte op zaterdag 24 september 2011

Ook weer het Bierfestival (van de gezamenlijke horeca) gaan plaatsvinden. Al met al een dag met volop vermaak in Raalte wat dit Sallandse dorp zo uniek maakt. Meer informatie is te vinden op: staging2.streetlive-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.