Home / archiefcentraal / thuiswedstrijd voor razzle in marktzicht

thuiswedstrijd voor razzle in marktzicht

Razzle bestaat ruim een jaar en heeft naast een groovende ritmesectie ook een vaste altsaxofoniste in haar gelederen. De zes bandleden deinzen er niet voor terug om oude soulplaten nieuw leven in te blazen en ook nieuwe hits uit hun favoriete genre passeren de revue. Invloedrijke muzikanten zijn Earth,Wind & Fire, Stevie Wonder en de Amerikaanse singer-songwriter Marc Broussard.

Op het In The Attic festival zal Razzle een gevarieerde set spelen, die ieders lichaam zal doen grooven. De toegang is gratis. Meer informatie over In The Attic is op www.atticmusic.nl te vinden. Meer informatie over Razzle op www.razzlemusic.nl

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.