Home / archiefcentraal / terrein te nat salland natuur fair afgelast

terrein te nat salland natuur fair afgelast

De Salland Natuur Fair gaat niet door. De organisatie heeft daartoe besloten omdat het terrein te nat is. De Salland natuur Fair zou anders komende zondag plaatsvinden op het terrein van Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten.

Met het oog op de regenval die deze week voorspeld is, verwacht de organisatie dat komende zondag een aanzienlijk deel van de gereserveerde parkeerruimte niet gebruikt kan worden. In verband met de hevige regenval van de afgelopen weken, stond het evenement al op losse schroeven. Morgen meer informatie over de afgelasting.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.