ter haar en knock knock heropend

De Raalter herenmodezaken Ter Haar Mode voor de Man en Knock Knock zijn na een ingrijpende interne verbouwing donderdag feestelijk heropend. De ceremonie werd verricht door de moeder van Hugo en Martijn ter Haar en haar kleinkinderen. Zij liepen gezamenlijk van binnenuit door het scherm dat voor de ingang was gespannen. De winkels zijn vanaf vrijdagochtend geopend voor het publiek.

Met de interne verbouwing is afscheid genomen van Ter Haar Casual. Deze winkel is opgegaan in Ter Haar Mode voor de Man en Knock Knock, die nu gezamenlijk één totaalpakket bieden als het gaat om mode voor de man. Van stoere jeans tot chique maatpak. Maar daarnaast zullen de twee herenmodezaken ook wat indeling betreft meer één geheel gaan vormen.

“De klanten kunnen zich nu nog gemakkelijker door de beide winkels kunnen begeven. Dat moet ook, want het aanbod overlapt elkaar immers. Dat is ook de reden dat we alleen verder gaan met Knock Knock en Ter Haar Mode voor de man. De casualmode loopt tegenwoordig immers bijna gelijk op met de jeansmode. Maar daarnaast worden de verschillende stijlen ook veel vaker gecombineerd, cross-selling noemen ze dat in onze wereld. Hoe vaak zie je het wel niet, de combinatie van een stoere jeans, een net overhemd en een chique colbertje.”

De klant mag dus rekenen op ruim zevenhonderd vierkante meter herenmode. Maar dat alles betekent niet dat Knock Knock Jeansstore en Ter Haar Mode voor de Man nu een groot open geheel vormen. “We werken met diverse sfeerhoekjes”, vertellen Martijn en Hugo. “Daarbij draait alles om beleving. Elke collectie heeft krijgt zijn eigen sfeer. De mensen willen mode beleven. Daarom is sfeer ook zo belangrijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.