tennisjeugd ramele slaat andere ballen

De jeugd van tennisvereniging Ramele uit Raalte heeft zondag andere ballen gebruikt. De jeugd sloeg niet tegen tennisballen, maar sloeg golfballen weg. Daarna werden de golfballen vervangen door bowlingballen.

De jeugd was namelijk op een uitje. Waar er eerder nog jaarlijks een slaapfestijn voor de jeugd werd gehouden, heeft de activiteitencommissie van de vereniging er voor gekozen om nu af te wisselen: het ene jaar het slaapfestijn, het andere jaar een uitje.

Dit jaar was het dus tijd voor een uitje. Midgetgolf en bowlen in Hellendoorn. En volgend jaar? Juist, een slaapfestijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.