te wierik wint zitzak bij boni heino

De familie te Wierik uit Wijhe is de gelukkige winnaar van een Grolsch-zitzak. Van 17 tot 24 augustus maakten de klanten van Boni Heino kans op de zitzak. Bij aanschaf van een krat Grolsch kon de kassabon samen met een ingevuld actieformulier in de inmiddels welbekende actieton gedeponeerd worden.

Uit alle inzendingen is de familie te Wierik uit Wijhe als winnaar uit de ton gekomen. Afgelopen woensdag werd de zitzak uitgereikt door Jan Peter de Boer van Boni Heino. Momenteel is de Triqo speelgoed spaaractie van start gegaan. Voor meer informatie zie de website staging2.bonisupermarkt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.