stipp cup naar wesepe en wijhe

De Stipp-cups, de prijzen die worden uitgereikt op de Gemeentelijke Tenniskampioenschappen Olst-Wijhe, zijn dit jaar naar Wesepe en naar Wijhe gegaan. Wesepe won bij de senioren, Wijhe bij de jeugd.

Met een deelname van maar liefst 107 senioren in diverse categorieën en met verschillende speelsterktes werd in de fraai aangeklede tennisparken van Olst, Wijhe en Wesepe fel gestreden om de STIPP-cup 2011. De cup werd gewonnen door tennisvereniging SC Wesepe.

Voor het eerst werden de Gemeentelijke Tenniskampioenschappen om de STIPP-cup ook gehouden voor de jeugd uit de gemeente Olst-Wijhe. Er deden in totaal 34 kinderen mee, 24 uit Wijhe en 10 uit Olst, in leeftijd variërend van 6 tot 16 jaar. In totaal werden er zo’n vijftig wedstrijden gespeeld. Na afloop van een week tennissen kon de balans worden opgemaakt en ging de STIPP-cup 2011 voor de jeugd op grond van het percentage gewonnen wedstrijden naar ATC Wijhe.

Deelnemers en toeschouwers hadden gedurende de hele week fantastisch weer en overgoten met een muzikaal sausje werd de week op zondag 25 september in Wijhe feestelijk afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.