stimmung mit die tolle leute

Wie zaterdag nog geen genoeg had van het bier op het Bierfestival, kon ’s avonds nog even verder ‘proeven’ in de Gouverneur in Raalte. In de Gouverneur was namelijk een heuse Deutsche abend gaande, waarvoor Die Tolle Leute ingevlogen werden.

De avond begon met een potje voetbal kijken (Ajax – Twente 1- 1), waarna Die Tolle Leute het stokje overnamen. Enne… Leg de bezoekers van de Gouv maar uit, waar een Duitse avond om draait: Bier und Bratwurst. Die Bratwurst moest je er alleen zelf even bijdenken.

Die Tolle Leute hadden geen enkel probleem ‘die Stimming’ erin te krijgen. Want na het opgezette podium, kon ook de bar prima als bühne gebruikt worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.