sportduiken betoverend mooi

Sportduiken is een leuke en veilige sport voor jong en oud en in feite het gewichtsloos zweven onder water. Voor veel mensen is dit een hele aparte ervaring. Het is een combinatie van theorie, sport ,techniek en verblijf in de onderwater natuur. De onderwaterwereld is betoverend en fascinerend mooi, maar het verblijf onder water vereist wel bepaalde kennis en vaardigheden. Als lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) verzorgt OSV Cerianthus duikopleidingen op alle niveaus van de duiksport.

Onderwatersportvereniging Cerianthus uit Raalte is een vereniging met ongeveer zeventig leden en bestaat sinds 1972. Het heeft een eigen opleidingskader bestaand uit vrijwilligers en verzorgt door de overkoepelende organisatie CMAS/NOB erkende opleidingen tot 1*, 2* en 3* Duiker. Ook zij-instroom vanuit andere duikopleidingen is mogelijk.

In principe wordt er elke zondag, en in de zomermaanden ook op woensdag avonden, gedoken in de (recreatie) plassen in en rondom Raalte, Zwolle en Deventer. Er is bovendien wekelijks, op de woensdagavond, gelegenheid om met professionele begeleiding, te werken aan de conditie en/of diverse duiktechnieken in het zwembad. Elk jaar worden er speciale activiteiten georganiseerd, waaronder Duikweekenden in Zeeland.

Ben je geïnteresseerd dan kun je een afspraak maken voor een introductieduik in het zwembad. Zo kun je geheel vrijblijvend ervaren hoe het voelt om gewichtsloos onder water te zweven. Dat kan via secretaris@duikverenigingraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.