splinternieuwe fiets gestolen bij bushalte

“Ik heb mijn fiets om 08.00 uur neergezet bij de bushalte en ’s avonds om 22.00 uur kwam ik terug bij de bushalte en was hij weg.” Iris Nieuwenhuis heeft er flink de balen van. “Mijn fiets stond op slot dus hij moet wel ergens ingeladen zijn en dat kan dus zijn opgevallen.”

De fiets van Iris, een splinternieuwe Gazelle Murcia met witte fietstassen, werd woensdag gestolen bij de bushalte ter hoogte van Kruispunt Bos bij Raalte. Uiteraard heeft ze aangifte gedaan bij de politie, maar ook hoopt ze op hulp van eventuele getuigen.

Wie wat gezien heeft, kan Iris bellen op 06-21570209. Wie Iris aan haar fiets helpt, verdient een Nintendo DS-spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.